Behandling av dyr

Healing av dyr

Helt fra jeg var liten har jeg hatt et nært og godt forhold til dyr. Jeg følte alltid for å ta vare på syke eller skadede dyr, og spesielt hester har vært det jeg har hatt mest kontakt med. Og over tid merket jeg at mitt nærvær hadde en positiv og beroligende effekt hos dyrene.

Dette har gjort at jeg har fått en naturlig tilgang og et ønske om også å behandle dyr, hvor behandlingsformen består av min tilstedeværelse med dyret i kombinasjon med healing. Det er altså energiarbeid med dyrene som er teknikken.

Dyr består like mye av energi i sitt vesen som oss mennesker. Men de har ingen blokkeringer eller motforestillinger til healing, og er derfor helt åpne for å motta denne behandlingsformen.

Behandling av dyr gjøres hjemme hos dyret sammen med eier, eller via fjern-behandling.

Del til en venn

Del denne siden til familie eller venner.