Behandlinger

Behandlinger

Fryder du deg over at kroppen og livsenergien din er i fullstendig ro og balanse? Eller er det noe som føles feil, har du lite energi, har uforklarlige “vondter”, verk i muskler og ledd. Dette kommer som regel av vår egen livsførsel gjennom våre aktiviteter og tanker, og er vårt eget ansvar å gjøre noe med.

KroppsTerapi ønsker å hjelpe deg med å finne roten til ubehagelighetene, og finne en behandlingsform som retter kroppens fysiske, psykiske og emosjonelle balanse.

Med muskelterapi arbeides det på musklene, bindevevet, skjelettet, nerver og kroppens blodsirkulasjon. Kroppen er sammensatt, og alt påvirker hverandre, både det fysiske, psykiske og det emosjonelle. Gjennom tankene våre skaper vi de fysiske utslagene. Vi jobber ut fra at smerten ofte bare er et symptom, mens årsaken kan ligge et annet sted.

Kroppen vil alltid prøve å kompensere skjevheter og ubalanser. Dette fører til smerter og redusert blod- og nervetilførsel til viktige områder. Dette behandles ved å arbeide på musklene med massasje, triggerpunkter, energiteknikker og meridianer. Jeg bruker følgende behandlingsmetoder:

  • Helsemassasje
  • Bindevevsmassasje
  • Visceral Massasje (avspenning av de indre organer)
  • Meridianbaner, akupressur og energiteknikker
  • Spesifikke behandlingsteknikker, som f.eks. triggerpunktbehandling på alle kroppens muskler
  • KST (Kranio-Sakralterapi)
  • Kinesiotaping

Jeg starter alltid behandlingene med å rette opp skjevheter i kroppen, fordi det er viktig at kroppen er rett. Hvis ikke vil kroppen kompensere for å få dette til, og dermed kan man få problemer med rygg, skuldre, nakke m.m

 

KranioSakralterapi (KST) er en veldig avslappende og behagelig behandlingsform som løsner spenninger og forbedrer bevegelsen i nakke, rygg og bekken. Dette er en fin behandling mot stress da det avslapper spenninger, smerter og traumer som sitter i kroppen. Det kan også påvirke nervesystemet og blodsystemet, og redusere høyt blodtrykk.

Jeg bruker teknikker som kan påvirke samtlige knokler, ligamenter og membraner i kroppen.

KranioSakralterapi påvirker hele kroppens system, og har derfor stor helhetlig innvirkning

Massasje er en behandlingsform alle mennesker bør ha en gang i blandt. Spesielt i den hverdagen vi lever og hva vi utsetter oss for. Stress er den nye folkesykdommen, og har en veldig uheldig påvirkning på kroppen som til slutt vil slå ut i fysiske plager. Massasje er en tradisjonsrik behandlingsform med positive effekter.

Jeg tilbyr en dyptgående og utrensende helsemassasje hvor jeg samtidig jobber på musklenes triggerpunker. Dette gir en dyp avslapning av muskulaturen, og øker blodsirkulasjonen.

Helsemassasje bør være en regelmessig rutine for å ta vare på kroppen din, da det kan forebygge dagligdagse plager slik som vondt i nakke og skuldre, hodepine, dårlig søvn, stress og generelt lite energi. Behandlingen er en god investering for din kropp og helse.

Helsemassasje kan også kombineres med andre behandlingsformer.

Flere og flere mennesker, også forskere forstår nå at mennesket består av energi. Tanker er energi, som igjen skaper en reaksjon, som igjen skaper en følelse eller tilstand.

Healing er behandlingsformen er en overføring av energi som setter i gang en prosess i personen for at kroppen kan starte med selvreperasjon. Healing betyr “å gjøre hel”. Og dette virker både på det psykiske, fysiske og emosjonelle plan, og løser opp blokkeringer i kroppen. Jeg bruker mye Reiki healing, som stammer fra gamle Tibet og betyr “universell livs-energi”. Reiki ble gjenoppdaget av japaneren Mikao Usui i 1920, og er en av de eldste former for medisin.

Det er kun positive virkninger med healing, og om man ikke merker virkning med en gang, jobber energien i kroppen likevel, der den trengs mest.

Jeg behandler både mennesker og dyr med healing.

 

Helt fra jeg var liten har jeg hatt et nært og godt forhold til dyr. Jeg følte alltid for å ta vare på syke eller skadede dyr, og spesielt hester har vært det jeg har hatt mest kontakt med. Og over tid merket jeg at mitt nærvær hadde en positiv og beroligende effekt hos dyrene.

Dette har gjort at jeg har fått en naturlig tilgang og et ønske om også å behandle dyr, hvor behandlingsformen består av min tilstedeværelse med dyret i kombinasjon med healing. Det er altså energiarbeid med dyrene som er teknikken.

Dyr består like mye av energi i sitt vesen som oss mennesker. Men de har ingen blokkeringer eller motforestillinger til healing, og er derfor helt åpne for å motta denne behandlingsformen.

Behandling av dyr gjøres hjemme hos dyret sammen med eier, eller via fjernbehandling.

© 2018 KroppsTerapi Mildgerd Helleland
Website by The MotionEffect

Del til en venn

Del denne siden til familie eller venner.